topbanner - Apoteket i Son - det lokale, frittstående apoteket

Apoteket i Son - det lokale, frittstående apoteket

Apoteket i Son ligger i den historiske Huitfeldtgården i hjertet av Son. Bygningen er over 200 år gammel, i sin tid var den eid av sorenskriver Christian Magnus Falsen, den norske grunnlovens far.

Apoteket i Son er et av få kjedeuavhengige apotek i Norge

Apoteket i Son er heleid av farmasøytene Are og Inge. Vi betjener både privatkunder og proffkunder. Vi leverer varer kostnadsfritt hjem til privatpersoner og proffkunder. I tillegg til "vanlig" apotekdrift foregår det mye produksjon i apoteklokalene. Vårt hovedprodukt Svanens Vitaminkrem selges via alle apotek i Norge.

Vi er et fullkomplett apotek med et meget bredt sortiment av varer og apotektjenester

Av varer tilbyr vi et bredt utvalg av legemidler, kosttilskudd, sykepleieartikler (ernæring, bleier/truseinnlegg etc, utstyr til stomi, kateter, diabetes, astma, sårpleie, kompresjon etc) hudpleie, kosmetikk, sminke, homøopatiske midler, ortoser etc. Av apotektjenester tilbyr vi bl.a. blodtrykksmåling, måling av blodsukker, medisinstartsamtaler, inhalasjonsveiledning, multidose, gratis hjemkjøring, magistrell produksjon etc

Son Apoteklab - vår produksjonsavdeling

Son Apoteklab befinner seg i underetasjen på apoteket, og drives av personellet ved Apoteket i Son. Vårt hovedprodukt er Svanens Vitaminkrem, som selges via alle apotek i Norge. Utenom dette lager vi bl.a. Dr Skjelbreds Barnesalve og dispenserer produkter som vaselin, mandelolje og jordnøttolje. I 2020-2021 vil produksjonen øke betraktelig da vi bygger ut lokalene!

Apoteket i Son AS

Kolåsveien 4
1555 Son