topbanner - CampSoon - Din lokale aktivitet og eventleverandør

CampSoon - Din lokale aktivitet og eventleverandør

På jakt etter en frisk aktivitet til konferansen, festen eller bursdagen? Teknisk støtte til ditt kommende arrangement? Prosjektledelse av firmaets neste samling? La oss i CampSoon hjelpe deg!

CampSoon tilbyr eventtjenester med fokus på opplevelse, teambuilding og lek under kvalifisert og kyndig ledelse av lokale krefter!

CampSoon tilbyr et vidt spekter av eventtjentester. Konseptutvikling, tilrettelegging og gjennomføring. Trenger du foredragsholdere, underholdning, musikk, teknikk, lys og lyd, dekor, bespisning/catering og mye mye mer. Vi tilbyr våre kunder alt fra enkeltaktiviteter til komplette pakker hvor aktiviteter, mat og drikke inngår. Er du på jakt etter konferansefasiliteter og overnatting kan vi hjelpe deg der også. Du kan enten benytte deg av våre faste aktivitetspakker eller vi kan skreddersy et arrangement tilpasset deg og ditt behov. Hva med å ta med dine venner eller ansatte på kajakktur til en av øyene våre for der å dykke etter blåskjell til kveldens fiskesuppe? Eller hva med et lekent rebusløp i historiske Son før spa og julebord? Kom til Son og la deg forføre av Oslofjordens mange muligheter!

Vi leverer skreddersydde aktiviteter til private og bedrifter.

Våre aktiviteter er tuftet på ønsket om å skape vekst og verdiskapning gjennom engasjerende samspill og lek! Vi spiller på lag med naturen og gir deg det beste regionen har å by på av opplevelser ved, på og i sjøen, tilpasset dine ønsker og behov.
bunnnbilde - CampSoon - Din lokale aktivitet og eventleverandør

CampSoon

Skoleveien 18
1555 Son