topbanner - FLYT en livsstil, nisjebutikken med særpreg og unike skatter.

FLYT en livsstil, nisjebutikken med særpreg og unike skatter.

FLYT en livsstil er en unik og spennende butikk med hyggelig atmosfære og stemning, som ligger i hjertet av Son sentrum.

FLYT en livsstil, butikken med mangfold til bred kundegruppe.

Hos FLYT finner du klær, møbler og interiør til den bevisste kunde. Vi tilrettelegger og skreddersydde eventer og jentekvelder tilpasset hver enkelt kunde og behov. Teamet bak FLYT har lang erfaring og kompetanse innen farger og styling.

Hverdagsglede

Vi kan gi deg de beste råd når du skal fornye din garderobe eller ditt hjem. Noen ganger kan livet by på små øyeblikk av ekte hverdagsglede. Det kan være et godt måltid, et uventet møte eller å plutselig oppdage at den butikken du alltid har savnet faktisk eksisterer – i lille Son. Flyt , En Livsstil er så langt unna en kjedebutikk som det er mulig å komme. Likevel rommer utvalget det meste av hva en kvinne trenger og drømmer om. Flyt er, som navnet tilsier, en livsstil.  Med sikker smak har Heidi Kildebo og Mona Nordby klart å sette sammen ikke bare et innbydende utvalg klær, vesker, smykker og sko, men også interiørartikler som lamper og tekstiler. Skjønne pleieprodukter og unike gaver finnes det også.  Velkommen til Flyt, En Livsstil!

Salg av klær - sko - accessoarer - interiør - gaver

Komfortabelt og kult. Flere av merkevarene representerer noe av det beste innen Skandinavisk design, og er som skapt for den nordiske kvinnen. Nude of Scandinavia, Karen by Simondsen, One Season, Ilse Jacobsen, Five Units, Close to my Heart, Beck Søndergaard, Mos Mosh og Part Two, for å nevne er noen av den av dem.  I tillegg er dette designere som lager klær og produkter som ikke bare ser bra ut, men som også er fremstilt med tanke på miljøet og den nordiske klimaet. Legg til personlig og ypperlig service og du har Flyt, En Livsstil.
bunnnbilde - FLYT en livsstil, nisjebutikken med særpreg og unike skatter.
bunnnbilde - FLYT en livsstil, nisjebutikken med særpreg og unike skatter.
bunnnbilde - FLYT en livsstil, nisjebutikken med særpreg og unike skatter.

FLYT en livsstil AS

Sagaveien 92
1555 Son