topbanner - Foss & Eiendomsmegling. Din lokale eiendomsmegler.

Foss & Eiendomsmegling. Din lokale eiendomsmegler.

Foss & Co har erfaring med eiendomsmegling og salg av bolig siden 1985. Vi består av seks kontorer med erfarne eiendomsmeglere som alle har lokal tilknytning og solid kunnskap om sitt marked. Siden starten har vi opparbeidet oss en solid kompetanse som kommer både våre selgere og kjøpere til gode. Vår visjon er å tilby de beste eiendomsmeglerne rundt Oslofjorden.

Lokalt forankret og lang erfaring

Foss & Co har tilbudt verdivurdering, megling, rådgivning og oppgjør siden 1985. Vi er privateid og er dermed ikke tilknyttet noen bank eller finansinstitusjon. Vi holder oss til det vi kan, og driver ikke med låneformidling og salg av forsikringer utover boligselger- og boligkjøperforsikring.

Kunnskap om flere typer eiendomssalg.

I dag består meglerforetaket av seks lokalkontorer og dyktige eiendomsmeglere som dekker det meste rundt Oslofjorden. For å kunne jobbe i Foss & Co kreves det ikke bare fagutdanning som eiendomsmegler, men også betydelig lokalkunnskap, og ikke minst må våre meglere inneha forståelse for at nettopp ditt salg er den viktigste økonomiske handlingen i ditt liv. Vi selger bolig og hytte, men har også egne spesialister på næringsmegling og prosjektsalg. I Oslo har vi et eget næringsmeglingskontor, GVA Norway, gvanorway.no.
bunnnbilde - Foss & Eiendomsmegling. Din lokale eiendomsmegler.

Foss & Co Eiendomsmegling Vestby/Son AS

Storgt.30
1555 Son