topbanner - La-Sa Marine Service AS

La-Sa Marine Service AS

La-Sa Marine Service AS er et autorisert båtverksted med lang erfaring av service og reparasjon av Volvo Penta og andre motormerker.

Våre mekanikere / teknikere har høyt nivå av kunnskap og gjør alle typer reparasjoner og installasjoner av motorer. I vår verkstedhall har vi plass til båter over 40 fot. Vår mekanikere har kunnskap fra over 3o års erfaring i båtbransjen, samtidig som vi fokuserer på dagens elektriske anlegg og data styringer i nyere båter. Våre kunder er både fritidsbåteiere og profesjonelle brukere som Redningsselskapet og passasjerbåter. Vi har hovedfokus på å levere god service og topp kvalitet på arbeid til våre kunder.

La-Sa Marineservice er Volvo Penta forhandler.

Vi har alt utstyr til mindre og større reparasjoner på Volvo Penta produkter. Samtidig er La-Sa Marineservice også forhandler for Yanmarin. Vi håndtere Yamaha utenbordsmotorer. La-Sa Marineservice er ikke kun båtverksted. Vi leverer også motorer og drivlinjer fra Volvo Penta, Yanmar og utenbords motorer fra Yamaha. Vi kan skaffe motorer med eller uten montering. I vår butikk har vi originale reservedeler til Volvo Penta, Yanmar og Yamaha. Vi er også Garmin forhandler og leverer Garmin produkter med eller uten montering. Vi har forhandlere for generelle produkter fra Flak og Watski. Om vi ikke har det du trenger på lager kan vi skaffe det meste i båtbransjen på kort tid.
bunnnbilde - La-Sa Marine Service AS

La-Sa Marineserice AS

Kolåsveien 30
1555 Son