topbanner - Lekang Filter AS

Lekang Filter AS

Vi leverer kvalitetsfilter og utstyr for overvåking til maskiner og utstyr i alle markeder. Vår visjon er å forenkle våre kunders jobbhverdag gjennom kvalitet, kunnskap og effektive tjenester.

Lekang Filter har 50 års erfaring innen filterbransjen. Vi har Norges største filterlager og høyeste servicegrad på over 90%. Med vårt landsdekkende forhandlernett har vi lokal tilstedeværelse over hele landet. Vi hjelper kunder med å velge riktig filterløsning, som sørger for lengre levetid på maskiner og mindre forurensninger. Vil tilbyr også filterkurs. Lekang Filte er en del av Lekang Group med 70 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark. Lekang Group eies av Indutrade AB.

LFS - Lekang Filtersystem

LFS er et webbasert verktøy som hjelper våre kunder å holde orden på filter og maskiner. Systemet gjør det enkelt for våre kunder å finne overganger og tekniske data på filter, sette opp filterlister på maskiner og administrere bestillinger. Dette hjelper kundens medarbeidere innen drift og innkjøp, med ansvar for store- og mindre maskinparker / skip, med bedre planlegging av service, lagerhold og innkjøp av filter.
bunnnbilde - Lekang Filter AS
bunnnbilde - Lekang Filter AS
bunnnbilde - Lekang Filter AS
bunnnbilde - Lekang Filter AS

Lekang Filter AS

Gamle Hobølvei 11
1550 Hølen