topbanner - McMinn

McMinn

McMinn er et nystartet datadrevet digitalt markedsføringsbyrå som hjelper kunder med å øke trafikk til nettstedet, øke antall konverteringer og øke kundetilfredshet.

Vi bistår kundene med både strategisk og taktisk arbeid for å forbedre kundens virksomhet. Gjennom kun 1 produkt (Digital Optimalisering og Rådgivning) gjør vi det enkelt for kunden å plassere ressurser og fokus der kunden trenger det. Vår spisskompetanse er innen strategi, analyse, SEO og annonsering. Vi jobber målrettet mot klare mål for våre kunder, og har levert resultater få andre kan vise til. Vi gir rabatt til andre medlemmer i Vestby Næringsforum.

Digital forretningsoptimalisering

Det handler om å se kundens helhetlige virksomhet og ikke siloer som sosiale medier, annonsering og SEO. Vi ser viktigheten av at alle områder og kanaler spiller på lag for å oppnå resultater. Vi hjelper bedrifter med: - Annonsering på nett (sosiale medier, Google) - Resultatmåling og analyse - SEO (Søkemotoroptimalisering) - Konverteringsoptimalisering - Lokal bedriftsoppføring (Lokal SEO) - Google Tag Manager - Google Analytics - Inbound Marketing - Growth Marketing - Content Marketing (Innholdsmarkedsføring) - E-postmarkedsføring
bunnnbilde - McMinn
bunnnbilde - McMinn
bunnnbilde - McMinn

McMinn

Furuåsen 30
1544 Vestby