topbanner -  Kulturdestinasjonen Ramme

Kulturdestinasjonen Ramme

Ramme er en allsidig økologisk gård, et hotell ved en fjord og en skog, har en vakker park og mye mer. Dette inkluderer Edvard Munchs hjem, hvor han skapte de monumentale aula-dekorasjonene. Ramme åpner for publikum våren 2020.

 

Det vil være ferske økologiske matvarer, gårdsmiljø, hagedager, julemarked, serveringssteder med balansert kost basert på lokale tradisjoner, konserter, nasjonale og internasjonale teaterproduksjoner. Ramme skal være et sted for rekreasjon i landlige og historiske omgivelser for alle som har lyst til å oppleve noe ganske unikt. Vi ønsker også selskap, bryllup, konferanser og møter velkommen.

 

Ramme ønsker å gi deg en helhetlig opplevelse. Her kan du tilbringe natten i unike rom på Ramme fjordhotell og benytte deg av de mange kulturtilbudene som omvisninger, konserter, teater, utstillinger og Edvard Munch sitt hus. I tillegg kan du kjøpe økologisk mat og egendyrkede økologiske grønnsaker, besøke dyra på gården og nyte et godt måltid på ett av serveringsstedene våre.
bunnnbilde -  Kulturdestinasjonen Ramme
bunnnbilde -  Kulturdestinasjonen Ramme
bunnnbilde -  Kulturdestinasjonen Ramme
 

Ramme


Hvitsten