topbanner - Son Kiropraktikk & Helse

Son Kiropraktikk & Helse

Vi er din kiropraktor i Son, Brevik, Hvitsten, Vestby, Hølen og Ringvoll.

Våre kjerneverdier består av å tilby en trygg, effektiv og helhetlig tilnærming.

Personer i alle aldre, gravide og spedbarn er velkommen til oss. Mange oppsøker oss for hodepine, svimmelhet, nakkesmerter, ryggplager, isjias, smerter ut i armene, og andre muskel-skjelett plager. Ofte handler det også om lite overskudd, uro, stress, vonde følelser, tanker og utfordringer i hverdagen. Vi er opptatt av mennesket bak smerten. Teamet i Son består av kiropraktorene Heidi Omholt og Frederik Fuchs

Kiropraktikk

En kiropraktors jobb består i å finne, korrigere og forbedre funksjonsforstyrrelser i ryggsøylen. Hensikten med kiropraktikk er å hjelpe mennesker i alle aldre til å leve opp til sitt fulle potensial med mindre smerter og stivhet, økt bevegelighet, økt toleranse og stressmestring, økt styrke, bedre hvile og mer overskudd. Er du lei av å gå i det samme smertefulle mønsteret om og om igjen? Ta kontakt i dag.

Hvorfor ryggsøylen?

Hvis du visste at nervesignaler passerer fra hjernen via ryggsøylen og ut til alle kroppens funksjoner. Alle muskler og ledd er forbundet til ryggsøylen og spenninger og plager et sted i kroppen kan stamme fra et annet område. Våre tanker, følelser og opplevelser kan skape spenningsmønstre i ryggsøylen og spenninger i ryggsøylen kan forstyrre funksjoner andre steder i kroppen. ...ville du da tatt bedre vare på din rygg? Vi vil alltid tilstrebe å se etter hva vi kan gjøre i dag – for at du skal ha det bedre i morgen!
bunnnbilde - Son Kiropraktikk & Helse
bunnnbilde - Son Kiropraktikk & Helse
bunnnbilde - Son Kiropraktikk & Helse
bunnnbilde - Son Kiropraktikk & Helse

Son Kiropraktikk & Helse

Slettaveien 21
1555 Son