topbanner - Son Spa

Son Spa

Velkommen til matopplevelser som er inspirert av sesongens råvarer, vakre omgivelser og turer langs kysten med frisk sjøluft. Nyt solnedgang og sjøutsikt fra egen balkong. 2000 kvadratmeter spaanlegg venter på deg.

Hotell og spa

Vårt mål er at du skal slappe av og få ny energi i vår spaavdeling på over 2000 kvadratmeter. I 1. etasje finner du et stort basseng, peis, badstue, kalde og varme kilder samt et utendørs boblebasseng. I 2. etasje finner du vårt VIP-spa, Son Magic Circle, der du kan benytte deg av vår spesielle sparunde. Over alt er den fantastiske utsikten en del av spaopplevelsen. Nyt en spaopplevelse i vakre og sjønære omgivelser kun kort tid fra Oslo.

Matopplevelser i vannkanten

Restauranten på Son Spa er et samlingssted for hotellgjester, seilere, spagjester og fastboende fra Son, samt gjester som ønsker en smakfull middag. Den flotte uteserveringen ligger rett mot gjestebrygga, med vakre strender på hver side. Mandag til lørdag serverer vi våre gjester en deilig lunsjbuffet (ikke helligdager og i skolens ferier). Du kan også velge enklere retter fra vår barmeny hver dag fra klokken 12:00.

Perfekt for kurs og konferanse

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å legge ditt møte, kurs eller konferanse i vannkanten hos oss i Son. Maken til vakre omgivelser for en møteplass skal du lete lenge etter. Perfekt sted for å hente inspirasjon og få nye ideer. Vi har totalt 16 flotte og lyse møterom og konferansesuiter, de fleste med havutsikt. Hollendersalen har plass til 190 personer i kinooppsett. Vil du ha et kick eller en kjempehyggelig opplevelse som sveiser arbeidskolleger sammen? Et kickoff, team building aktiviteter en avkoblende spahelg. Noen av våre mest populære aktiviteter er matkurs og kokkekamp, kajakkpadling og turer med RIB. Vi har kort vei til golfbanen – og tilbyr også kulturelle aktiviteter i den historiske kunst-og seilerbyen Son. Med strender på hver side av hotellet, nasjonal kyststi rett forbi brygga og merkede joggeløyper rett fra hotelldøren, er det mye du kan gjøre.
bunnnbilde - Son Spa
bunnnbilde - Son Spa
bunnnbilde - Son Spa
bunnnbilde - Son Spa

Son Spa

Hollandvn. 30
1555 Son