topbanner - Sonskilen Båthavn

Sonskilen Båthavn

Komplett havn med fullt servicetilbud et steinkast eller to fra Son sentrum.

Komplett båthavn

Son tilbyr alt hva båtfolket kan ønske seg, både når det gjelder natur og opplevelser. Men for at båtlivet skal foregå sømløst er vi helt avhengig av god infrastruktur og bra fasiliteter. Sonskilen Båthavn har over 40 års erfaring med å drive en komplett havn og har et fullt servicetilbud med selvbetjent dieselpumpe, motorverksted og plastverksted.

Hva vi kan tilby

Vi har 250 båtplasser og på vinterstid har vi plass for opplag av 600 båter på land og 40 båter i sjøen. Våre båtplasser ligger bra plassert i forhold til vær og vind og stiller med strøm, lys og vann på bryggene. Vi er klare for å ta imot båter som ønskes løftet på land for båtpuss etter en vinter på vannet. Vi løfter med truck eller traverskran. Trucken løfter opp til 15 tonn og 4,5 meter bredde. Krana løfter motorbåter opp til 20 tonn og 4,5 meter bredde. Tildekking av båt for vinteren kan vi også hjelpe deg med. Lei tekkestativ og presenning og vi tar jobben med å få båten dekket.

Utleielokaler

Vi har også fl­otte utleielokaler rett ved bryggekanten. Her tar vi imot selskaper, bursdager, minnesamvær og konfirmasjoner. Lokalene er nylig pusset opp, og har en fantastisk utsikt.
bunnnbilde - Sonskilen Båthavn
bunnnbilde - Sonskilen Båthavn
bunnnbilde - Sonskilen Båthavn

SONSKILEN BÅTHAVN AS

Kolåsveien 30
1555 Son