topbanner - Tannlege Sand

Tannlege Sand

Vi er en tannlegeklinikk som holder til i Son sentrum, hos oss jobber det tre tannleger og tre sekretærer. Teamet vårt arbeider for å oppnå perfeksjon i alle aspekter av produksjonsprosessen, vi ønsker å gi deg den beste opplevelsen fra start til slutt.

Velkommen til oss, her møter du tannleger og sekretærer med faglig engasjement og erfaring. Moderne utstyr gir bedre behandling. Vi oppdaterer og oppgraderer utstyret kontinuerlig og ser alltid etter mer skånsomme og nye behandlingsmetoder. Tannlege Sand er en tannklinikk for alle. Enten om du ønsker en vanlig undersøkelse eller har større behandlingsbehov. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige sjekken av tennene og vanlig tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi og implantat protetikk. En avslappet atmosfære med fokus på informasjonsflyt og forklaring underveis skaper en trygg situasjon som for de skal oppleves behagelig, godt og trygt. Vi tilbyr også kveldstimer for de som ønsker det. Vi gleder oss til å se deg hos oss.

Tannlegeskrekk

Du er ikke alene! Mange føler akkurat det samme som deg. Vi ønsker å hjelpe deg og er her for deg. Vi gir deg den tiden du trenger. Behandlingen vil foregå smertefritt og på en sikker, skånsom og empatisk måte. Hos oss er det du som har kontrollen. Tannlegeskrekk er et utbredt samfunnsproblem, ca. 20% av befolkningen har tannlegeskrekk eller odontofobi. Årsakene som har skapt dette kan være mange, bla. tidligere opplevelser fra skoletannlegen eller fra voksen alder. Mangel på kommunikasjon mellom behandler og pasient, trygghetsfølelse, empati, å miste kontrollen over sin egen kropp og redsel for sprøyter eller smerter. Tannlegeskrekken kan føre til at man uteblir fra regelmessig kontroller som videre kan føre til at du utsettes for unødvendige smerter i munnen og nedsatt tannhelse. Vi ønsker så gjerne å hjelpe deg- vi ønsker å hjelpe deg slik at du kan gå igjennom rutinekontroller og ikke måtte gjøre noe behandling. Vi ønsker å snu det- vi ønsker at du skal slippe å grue deg.
bunnnbilde - Tannlege Sand
bunnnbilde - Tannlege Sand

Tannlege Sand

Sagaveien 104
1555 Son