IMG_1297 kopi

Opplev Vestby sentrum

Gjør et kupp på Oslo Fashion Outlet Vestby og besøk Vestby Storsenter

Vestby sentrum

Vestby Sentrum er kommunens administrative senter med rådhus, togstasjon, bibliotek, butikker og Vestby Storsenter. Et par kilometer nord for sentrum ligger Oslo Fashion Outlet og Eventyrfabrikken.

Kommunestyret har vedtatt store planer for Vestby sentrum. De nærmeste årene skal det bygges boliger, forretningslokaler og kulturbygg. Satsningen på jernbane og kort avstand til Oslo har gjort Vestby til et populært sted å bo.

Vestby Storsenter

I Vestby Sentrum ligger et hyggelig storsenter med butikker, vinmonopol og flere gode spisesteder. Trenger du en bok, kjøpe sportsklær, møbler, smykker eller garn til strikking er det et bra utvalg. Det er kort vei fra E6.

1080x1080 Vestby Togstasjon

Vestby sentrum har god togforbindelse

tillegg-5

Shopping

1080x1080 Såner kirke

Såner kirke

Vestby Storsenter

Et trivelig sted å handle
- nær E6

tillegg-6

Merkeklær på Oslo Fashion Outlet Vestby

Oslo Fashion Outlet Vestby

Merkevarebyen i Vestby er stedet for å gjøre kupp på dine favorittmerker. En utendørs handlegate med over 55 merkevarebutikker, hvor nye varer kommer inn hele året, og du er garantert 30-70%. Alltid! Du finner en god kombinasjon av sterke merkevarer innen mote, sport og fritid, home, sko, bøker og mye mer. Du vet at dine favorittmerkevarer til enhver tid har en butikk full av produkter til fantastiske priser. Oslo Fashion Outlet er skapt for en god handleopplevelse!

tillegg-4

Oslo Fashion Outlet

Se hva du finner i Vestby