banner

Vennetur med shopping og spa

Son = livsglede. Stedet uten trafikklys, t-bane og stress. Men, med hilseplikt og god tid!

 

 

Har du lyst på en litt annerledes vennetur? 

Kun en halvtime sør for Oslo finner du Vestby. Her kan du shoppe i små, spesialiserte butikker i Son sentrum, legge turen innom Oslo Fashion Outlet Vestby og kjøpe merkevarer til sterkt redusert pris, og overnatte på Son Spa.

 

Dette er en test.

 

 Hva kan Vestby by på? 

  1. Oslo Fashion Outleten motedestinasjon 
  2. Kos og hygge rett ved fjorden på Son Spa 
  3. Små, spesialiserte butikker i sjarmerende Son sentrum 
  4. Middag og uteliv 

 1. Oslo Fashion Outlet 

 Her kan du velge og vrake blant de 55 merkevarebutikkene som har garantert salg fra 30-70%, året rundt! Av disse gode merkevarene, finner du produkter innen mote, sport og fritid, home, sko, bøker og mye mer.  Det er lett å komme seg hit med egen bil, de har gratis parkering og lademuligheter for el-bil. Eventuelt kan dere hoppe på egne shuttle busser som går hver lørdag fra Hotel Opera i Oslo, eller ta toget til Vestby og shuttle bus fra stasjonen. Det er også muligheter for å ta seg en matbit her, man kan jo lett bli sulten av å gå i butikker og her er det fort gjort at tiden flyr med så mange spennende handlemuligheter!  Oslo Fashion Outlet han garantere mange gode tilbud året rundt og noe for enhver smak. 

OsloFashionOutlet tillegg-4 tillegg-5

 

2. Kos og hygge rett ved fjorden på Son Spa

Hva er vel mer perfekt for den beste venneturen enn et deilig og oppfriskende spa opphold? Son Spa kan skilte med en 2000 kvadratmeter spa-avdeling som inneholder alt fra basseng, badstue, kalde og varme kilder samt et utendørs boblebad. For et ekstra tillegg i pris, får du også tilgang til en litt mer eksklusiv spa avdeling for de over 16 år. Gjennomgående i hele bygget er at du kan nyte den fantastiske fjordutsikten.  

 Son Spa har også en restaurant med de nydeligste retter til både lunsj og middag. De serverer til hotellgjester, seilere, spa-gjester, lokale folk eller de som ønsker et bedre måltid. Om sommeren kan vi anbefale den flotte uteserveringen der du har veldig fin utsikt over fjord, strender og det yrende båtlivet. Booking og mer informasjon finner du på siden deres.

SonSpa02 SonSpa01 sonSpa03

 

 3. Små, spesialiserte butikker i Son sentrum

 Son sentrum har mye å by på, ikke bare shopping. Skal du først ta turen hit, sett av tid for her er det mye fint og tonnevis med sjarm. Her kan du gå i de trange sjarmerende gatene, mellom verneverdige bygninger, langs havna og brygga, stikke innom en kafe eller et av de koselige spisestedene. Blir dere utover kvelden, er det også hyggelige utesteder her med topp stemning. 

 Av butikker det virkelig er verdt å besøke, ønsker vi å fremme Smykkeverkstedet, om du ikke hadde planer om å kjøpe et smykke, er det allikevel verdt turen innom. Gullsmed Tomas Sættæm lager alle smykkene sine i selve butikklokale, mer autentisk skal man lete lenge etter. Han er uansett en veldig hyggelig fyr og slår gjerne av en prat. 

 Galleri Son kan vi også anbefale, det ligger i Meierigården, midt i sentrum. Galleriet har mye flott av kunst og designvarer. Uansett om du er i handle modus eller ikke, anbefaler vi turen innom. Galleriet representerer en rekke fantastiske kunsthåndverkere, smykkekunstnere og billedkunstnere. 

  Tips: Stikk innom Fiskebutikken og ta med dere den fantastiske Skalldyrkassen som kan nytes i idyllisk omgivelser, kanskje ta den med  stranda en godværsdag?

 

  4. Middag og uteliv 

 Solsiden Restaurant ligger i de nyoppussete og moderne bryggehusene i Son sentrum. Solsiden har en rikholdig meny som endres etter sesong. De har åpent til lunsj og middag, har egen barnemeny samt vegetar – og veganretter. Her kan det være lurt å bestille bord. 

 Café Oliven blir betegnet som Sons egen Gastropub på folkemunne. Dette er samlingsstedet i Son med nydelig uteservering, uformell stemning og jevn, god omtale fra nye og gamle gjester. Dette er stedet å gå dersom man vil ha en litt mer følelse av å være “ute”, det er også verdt å sjekke om det skjer noe kulturelt her.

Konserter og utstillinger, det er ofte kulturelle innslag å få med seg, sjekk ut hva som skjer her.

 

Shopping, restauranter og spa

Les mer om hva du kan få med deg:

Fergetur

Ruter setter opp ferge som seiler fra Aker Brygge til Son daglig fra april til...

Sonstranda

Populær badeplass rett ved Son sentrum med sandstrand, fine svaberg og stupebrett. ...