Son Spa

Vennetur med shopping og spa

Nytelse. Være sammen. God tid. Slappe av. Prat og hygge.

 

 

Har du lyst på en litt annerledes vennetur? 

Kun en halvtime sør for Oslo finner du Vestby. Her kan du shoppe i små, spesialiserte butikker i Son sentrum, legge turen innom Oslo Fashion Outlet Vestby og kjøpe merkevarer til sterkt redusert pris, og overnatte på Son Spa.

Morgenbad Son SpaMorgenbad

1. Oslo Fashion Outlet Vestby

Her kan du velge og vrake blant de 55 merkevarebutikkene som har garantert salg fra 30-70%, året rundt! Av disse gode merkevarene, finner du produkter innen mote, sport og fritid, home, sko, bøker og mye mer.  Det er lett å komme seg hit med egen bil, de har gratis parkering og lademuligheter for el-bil. Eventuelt kan dere hoppe på egne shuttle busser som går hver lørdag fra Hotel Opera i Oslo, eller ta toget til Vestby og shuttle bus fra stasjonen. Det er også muligheter for å ta seg en matbit her, man kan jo lett bli sulten av å gå i butikker og her er det fort gjort at tiden flyr med så mange spennende handlemuligheter!  Oslo Fashion Outlet han garantere mange gode tilbud året rundt og noe for enhver smak. 

Gå til Oslo Fashion Outlet Vestby

Shopping på Oslo Fashion Outlet

Merkeklær til reduserte priser

 

2. Kos og hygge rett ved fjorden på Son Spa

Hva er vel mer perfekt for den beste venneturen enn et deilig og oppfriskende spa opphold? Son Spa kan skilte med en 2000 kvadratmeter spa-avdeling som inneholder alt fra basseng, badstue, kalde og varme kilder samt et utendørs boblebad. For et ekstra tillegg i pris, får du også tilgang til en litt mer eksklusiv spa avdeling for de over 16 år. Gjennomgående i hele bygget er at du kan nyte den fantastiske fjordutsikten.  

Son Spa har også en restaurant med de nydeligste retter til både lunsj og middag. De serverer til hotellgjester, seilere, spa-gjester, lokale folk eller de som ønsker et bedre måltid. Om sommeren kan vi anbefale den flotte uteserveringen der du har veldig fin utsikt over fjord, strender og det yrende båtlivet.

Bestill ditt opphold og se mer informasjon om Son Spa på deres side.

Brygga Son Spa

Stille i vannkanten

 

3. Små, spesialiserte butikker i Son sentrum

Son sentrum har mye å by på, ikke bare shopping. Skal du først ta turen hit, sett av tid for her er det mye fint og tonnevis med sjarm. Her kan du gå i de trange sjarmerende gatene, mellom verneverdige bygninger, langs havna og brygga, stikke innom en kafe eller et av de koselige spisestedene. Blir dere utover kvelden, er det også hyggelige utesteder her med topp stemning. 

Av butikker det virkelig er verdt å besøke, ønsker vi å fremme Smykkeverkstedet, om du ikke hadde planer om å kjøpe et smykke, er det allikevel verdt turen innom. Gullsmed Tomas Sættæm lager alle smykkene sine i selve butikklokale, mer autentisk skal man lete lenge etter. Han er uansett en veldig hyggelig fyr og slår gjerne av en prat. 

Gå til Smykkeverkstedet i Son.

Galleri Son kan vi også anbefale, det ligger i Meierigården, midt i sentrum. Galleriet har mye flott av kunst og designvarer. Uansett om du er i handle modus eller ikke, anbefaler vi turen innom. Galleriet representerer en rekke fantastiske kunsthåndverkere, smykkekunstnere og billedkunstnere. 

Gå Galleri Soon.

Tips: Stikk innom Fiskebutikken og ta med dere den fantastiske Skalldyrkassen som kan nytes i idyllisk omgivelser, kanskje ta den med  stranda en godværsdag?

Smykkeverkstedet i Son

 

4. Spisesteder og uteliv 

Solsiden Restaurant ligger i de nyoppussete og moderne bryggehusene i Son sentrum. Solsiden har en rikholdig meny som endres etter sesong. De har åpent til lunsj og middag, har egen barnemeny samt vegetar – og veganretter. Her kan det være lurt å bestille bord. 

Bestill bord og se meny hos Solsiden

Café Oliven blir betegnet som Sons egen Gastropub på folkemunne. Dette er samlingsstedet i Son med nydelig uteservering, uformell stemning og jevn, god omtale fra nye og gamle gjester. Dette er stedet å gå dersom man vil ha en litt mer følelse av å være “ute”, det er også verdt å sjekke om det skjer noe kulturelt her.

Restauranthuset Sjøboden ligger på brygga rett ved torget og samarbeider med Fiskebutikken i Son. Her kan du blant annet nyte den populære skalldyrkassa.

I sentrum finner du også Hagestuen, Hai Son Sushi, Ristorante 24, Son Kro og Son Tandoori Lounge.

Det er ofte kulturelle innslag, konserter og utstillinger, å få med seg, sjekk ut hva som skjer her.

 

Skalldyrkassen til FiskebutikkenFerskt og særdeles kortreist

 

Nyt Strandlivet

Det er mange fine strender i området. Alt fra sandstrender, til en kombinasjon av strand, svaberg og gressplen. Sonstranda ligger nærmest sentrum med en liten sandstrand og ellers gress og svaberg. Hvis du har med bil, sykkel eller ønsker å gå en tur er det mange flere fine strender i området. 

Se flere badeplasser i området på siden vår om badeliv.

Sonstranda

Sonstranda